Fuuga
Fuuga sulaa suussa ja sen pehmeys ja aromit vievät mukanaan makujen sinfoniaan. Fuugan aromista on löydettävissä goudamaista täyteläisyyttä, emmentalin pähkinäisyyttä sekä jälkimaussa vivahde makeutta.
Fuuga on täysrasvainen sisarjuusto Festivolle ja myös Fuugan valmistuksessa on käytetty perinteisten hapatemikrobien lisäksi probioottisia maitohappobakteereita.
Fuuga on puolikova täysrasvainen (34 %), voimakassuolainen (1,6 %), sisältä kypsytetty sametinpehmeä juusto. Kypsytysaika vähintään 17 viikkoa (4 kk).
Valmistusaineet: maito, hapate, suola ja juoksete.
Ravintosisältö/100 g:
energiai 1690 kJ/410 kcal
proteiini 24 g
hiilihydraatti 1,5 g
josta sokereita (laktoosi) 0 g
rasva 34 g